WERKWIJZE INTERIEURADVIES

Een interieuradvies hoeft niet altijd heel uitgebreid en groot te zijn. Soms ben je al geholpen met een wat compacter plan waar je vervolgens zelf verder mee aan de slag kan gaan.


2D INTERIEURADVIES

Ik weet als geen ander dat woonwensen specifiek zijn en het soms lastig is om te creëren wat je voor ogen hebt. Door middel van van een passende indeling, meubelplan, kleuren, materiaaladvies en/of de juiste verlichting en aankleding voor de styling, kan ik je helpen een plan neer te zetten dat volledig aansluit bij jouw eisen en wensen. Een interieuradvies kan uit verschillende onderdelen bestaan. Dit stem ik dan ook helemaal af op het geen waar je hulp en/of advies voor nodig hebt!  Het advies wordt uitgewerkt in 2D met bijvoorbeeld een moodboard, plattegrond met de indeling en/of kleuren, sfeerimpressies en overzichten van diverse items.
Samen bespreken we mijn voorstel en is er ruimte voor eigen input en aanpassingen. Vervolgens ontvang je een compleet pakket met het advies geprint en gebundeld tot boekje samen met de kleur en knipstalen.


Benieuwd naar een op maat gemaakte offerte voor een interieuradvies passend voor jouw huis?
Dat kan met een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Laat 
hier je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.