INTERIEURADVIES WERKWIJZE

Een interieuradvies hoeft niet altijd groot en helemaal uitgewerkt te zijn. Soms is een klein beetje hulp al meer als genoeg om toch jouw droom huis te kunnen creëren! 


INTERIEURADVIES KORT & KRACHTIG

Heb je losse interieur vragen en wil je direct antwoord?
Dan is het kort & krachtig interieuradvies echt iets voor jou! 
1,5 uur met de interieurontwerper aan tafel bij jou thuis waarbij je direct antwoord krijgt op jouw interieur vragen. Samen bekijken we eventueel kleuren, bespreken we materialen en nemen we jouw vragen door.  Ter plaatsen bespreken we mondeling alles door en werk ik eventueel een overzicht uit van de kleuren.


kleuradvies

KLEUR-  & MATERIAALADVIES

Het maken van keuzes wat betreft de kleuren en het materiaal in een ruimte kan best lastig zijn. Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes door een passend advies te geven over welke kleuren elkaar versterken en de ruimte een bepaalde sfeer geven. Hierbij kijk ik niet alleen naar de kleuren van de muren en vloer, maar ook naar het materiaal omdat deze ook een bepaalde uitstraling geeft. Door het combineren van de juiste tinten en materialen creëer je een ruimte die past bij jou! Uitwerking door middel van een (handgetekende) plattegrond en de bijbehorende kleurstalen.

kleur en materialen plan

 

Wil je meer weten over deze opties? Of benieuwd naar de prijzen?  Neem dan contact op.