DIENSTEN

interieurontwerp

Elk persoon en elke ruimte is uniek, wat maakt dat geen enkel interieuradvies hetzelfde is!
Omdat ik het zo belangrijk vind dat het eindresultaat bij jou past, werk ik geheel op maat.
Elk interieurplan en/of advies kan naar wens worden samengesteld en worden aangepast zodat het volledig aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Bij een op maat gemaakt interieurplan hoort dan ook een op maat gemaakte offerte
Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan gerust eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!
Of neem een kijkje naar onderstaande voorbeelden.


KLEURADVIES

vanaf €125,- per ruimte

 

Is het tijd voor een nieuwe frisse inrichting? Of ga je binnenkort verhuizen maar weet je niet welke kleuren je in je interieur moet gebruiken of welke kleuren samen een geheel vormen?
Dan help ik je graag met een kleuradvies!
Een kleuradvies kan je namelijk helpen om kleuren te bepalen en om korte interieurvragen te stellen!  
Wil je de opties bekijken?
Klik dan op ''meer info'' hier onder.


INTERIEURADVIES

vanaf €495,- per ruimte

 

Je bent toe aan een nieuw interieur en hebt wel al (een beetje) een idee wat je wil maar hebt geen idee hoe je nou dat eigenlijk sfeertje kunt realiseren? 
Dan is een interieuradvies ideaal!  Samen kijken we naar de juiste indeling, kleuren, materialen en meubelen.
Dit wordt uitgewerkt tot een interieurplan waar je vervolgens mee aan de slag kunt gaan om een mooi interieur te creëren.


3D INTERIEURONTWERP

vanaf €995,- per ruimte

 

Bouw- of verbouw plannen? Hierin kan ik je helpen met adviseren, ontwerpen en ook helpen om het plan te realiseren. Ik vertaal de wensen tot een creatief ontwerp en werk het vervolgens uit tot een 3D interieurtekening! Dit geeft niet alleen een helder beeld maar helpt ook om knopen door te hakken. We houden regelmatig tussen besprekingen waarin je je input kan leveren. Zo houdt je de controle en is het eindresultaat geen verrassing. 


Ook mogelijk voor zakelijk interieuradvies & ontwerp!
Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. Een prettige omgeving is belangrijk voor jou en je werknemers maar ook voor klanten. Of het nu gaat om een winkelinrichting, horeca, kantoor of salon, Ik weet als geen ander een interieur te creëren dat klopt met jouw visie! Neem contact op voor de mogelijkheden.