HOME » INTERIEURONTWERP

INTERIEURONTWERP

Ik weet als geen ander dat woonwensen specifiek zijn en het soms lastig is om te creëren wat je voor ogen hebt. Door middel van van een passende indeling, lichtplan, kleuren, producten en/of styling kan ik je helpen een totaalconcept neer te zetten dat volledig aansluit aan jouw wensen.


2D INTERIEURONTWERP

Ben je op zoek naar uitgewerkt interieurplan en geef je het graag uit handen? Dan werk ik graag een interieurontwerp voor je uit! Het ontwerpproces bestaat uit een aantal verschillende fases. Zo begin ik altijd graag met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de wensen, ideeën en doelen. Vervolgens ga ik hiermee aan de slag en kom ik later bij je terug met het voorlopig ontwerp. Dit kan bestaan uit bijvoorbeeld plattegronden, sfeerbeelden, impressies, materialen-, meubel- en verlichtingsvoorstel. Deze punten bespreken we en uiteraard is jouw terugkoppeling hierop van groot belang voor de volgende fase namelijk: het definitief ontwerp. In het definitief ontwerp zijn alle keuzes vastgelegd: materialen, kleuren, meubels, verlichting en overige afwerkingen die ik aan je presenteer door middel van een uitgewerkt persoonlijk interieurboekje waarin alle aspecten terug komen.     


3D INTERIEURONTWERP

Het grote voordeel van een 3D tekening is dat je een concreet beeld te zien krijgt. Je hebt misschien wel al een voorstelling in je hoofd van meubels, kleuren en accessoires, maar je ziet het complete plaatje nog niet. Ook hierbij doorlopen we eerst samen de verschillende fases van het ontwerpproces en vertaal ik jouw wensen tot een creatief ontwerp. Vervolgens werk ik dit uit tot een 3D interieurtekening! Juist door de driedimensionale effecten zie je hoe meubels goed tot hun recht komen of hoe de ruimte er in het echt uit komt te zien. Je komt dus niet voor verrassingen te staan, maar weet al hoe het eindresultaat gaat zijn! 


MAATWERKMEUBEL

Door middel van maatwerk meubels in je interieur, worden de mogelijkheden aanzienlijk vergroot. Wij hoeven dan niet te kiezen uit bestaande ontwerpen of producten maar hebben de mogelijkheid om een compleet nieuw ontwerp te maken. In dit ontwerp houd ik rekening met de wensen van de opdrachtgever en creëren we met zorg de perfecte balans tussen de functie en de vormgeving. Kun jij het juiste meubel niet vinden en denk je aan maatwerk meubel? Ik kan je helpen! Van ontwerp tot vormgeving en plaatsing van het meubel. 


maatwerk meubel

Benieuwd naar de op maat gemaakte offerte voor jouw ontwerp?
Of heb je vragen over de werkwijze? Neem 
contact op.