HOME » PROJECTEN

PROJECTEN 

Ik werk graag samen met andere vakmensen. Omdat ieder zijn eigen expertise heeft, versterken we elkaar. Samen en met elkaar ontwerpen en realiseren we jouw ideale ruimte(s). Nadat de architect zich heeft gebogen over de bouwkundige aspecten, werk ik aan jouw ideale interieur. Ik ben sterk in het vertalen van de wensen van de bewoners naar een ontwerp dat past bij de bewoners én de bestaande of nieuwe woning.


VERBOUWEN VAN EEN BESTAANDE WONING

Ben je gelukkig in je bestaande woning en wil je deze verbouwen? Of heb je een bestaande woning aangekocht en wil je deze naar eigen wens aan laten passen? Ook dan sta ik voor je klaar! Ik kan je helpen bij het maken van een nieuw indelingsontwerp, dat technisch past binnen de mogelijkheden van de woning. Er komt een hoop kijken bij het laten verbouwen van een woning. Het is dan fijn om alle stappen inzichtelijk te hebben. Ook is het prettig om goed geïnformeerd te worden over technische aspecten. Ik kan je helpen om het project inzichtelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan het stellen van prioriteiten, het maken van een juiste planning en het aandragen en briefen van uitvoerende partijen.


interieurplan

INTERIEURADVIES VOOR NIEUWBOUWWONING

Na de aankoop van een nieuwbouwwoning komt er een hoop op je af. Indien je vooraf goed nadenkt over jouw wensen, kunnen je voorkeuren nog meegenomen worden tijdens de bouw. Door het verplaatsen van een muurtje kan de ideale indeling binnen een ruimte gecreëerd worden. Het verleggen of toevoegen van lichtpunten dragen bij aan de juiste verlichting. Daardoor bespaar je verbouw kosten achteraf en ontstaat er jullie droomwoning waar tot in de kleinste details over na is gedacht.

projectmatig  interieurontwerp of interieuradvies

ZAKELIJK INTERIEURONTWERP/ADVIES

Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. Een prettige omgeving is belangrijk voor jou en je werknemers maar ook voor klanten. Of het nu gaat om een winkelinrichting, horeca, kantoor of salon, Ik weet als geen ander een interieur te creëren dat klopt met jouw visie. Dit kan voor een kleine aanpassingen aan het bestaande interieur gelden maar ook voor grote verbouwingen. Geen tijd om zelf de verbouwing te regelen of vind je het gewoon teveel gedoe en geef je dit liever uit handen zodat jij je kunt richten op je eigen zaken? Laat dit dan over aan mij en je zult de verbouwing met veel plezier meebeleven. Ik regel de realisatie, geef de taken bij de juiste vakmensen, help met ze aan te sturen en zorg dat je zicht hebt op een reële planning.


Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?
Of plan je graag een vrijblijvend gesprek in? 
Neem dan 
contact op.